Open

Vacature Automonteur

Vacature: Automonteur!

Mogen wij je nieuwe werkgever worden?

Carteam Autoservice de Peel is een dynamisch autobedrijf, wij kenmerken ons door het verlenen van service van hoge kwaliteit en een gezellige, fijne werksfeer. Ter versterking van ons team in de werkplaats zijn wij op zoek naar een 1e (of 2e) autotechnicus.

Solliciteer direct!

Mogen wij je nieuwe werkgever worden?

Vul het onderstaande formulier in!

Carteam Autoservice de Peel

Functieomschrijving

Wij op zoek naar een 1e of 2e autotechnicus. Dit kan voltijd of deeltijd. In deze uitdagende en afwisselende functie ben jij de specialist voor het repareren en signaleren van storingen (elektrisch en mechanisch). Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig en technisch correct uitvoeren van onderhoud en reparaties aan alle merken personen- en bedrijfswagens.

Wat bieden wij jou?

Bij ons is het nooit saai! Je komt terecht in een hecht en gezellig team, waar geen dag hetzelfde is. Goede werkomstandigheden en een prettige werksfeer in een jong bedrijf. Prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, aangevuld met vakantiedagen en 8% vakantietoeslag.

Carteam Autoservice de Peel

Mogen wij je nieuwe werkgever worden?

Neem dan contact met ons op!

Neem contact met ons op of solliciteer op deze pagina, we gaan graag onder het genot van een kop koffie (of iets anders wat je lekker vindt) met je in gesprek!

CONTACT

Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Peel?

Bij Carteam Autoservice de Peel staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Peel is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN