Open

Olie Verversen

Olie verversen, als onderhoud niet nodig is

Carteam Autoservice de Peel

Olie verversen

Het belang van verse olie voor uw motor is niet te onderschatten. Het zorgt voor een goede smering, en dat heeft een motor nodig om te kunnen functioneren. Wanneer de olie oud wordt functioneert het minder goed, waardoor je het moet laten vervangen om schade aan de motor te voorkomen. Ook is het belangrijk dat het oliefilter eens in de zoveel tijd wordt vervangen. Dat voorkomt dat deze filter te sterk vervuilt en daardoor niet meer goed werkt. Het lang door blijven rijden met vervuilde olie kan verstrekkende gevolgen hebben voor uw auto, dus laat deze regelmatig verversen. Goede olie zorgt ervoor dat de motor betere prestaties kan leveren en minder slijt.
Begint het olielampje op uw dashboard te branden? Dan is het tijd uw olie aan te vullen. Vaak is dit ook het moment dat u de olie laat verversen. Maak dus meteen bij ons een afspraak wanneer de olie in uw motor aan vervanging toe is. 

AFSPRAAK MAKEN

Waarom olie verversen?

Goede olie zorgt dat de motor goede prestaties levert, minder slijt en dus langer meegaat. Tijdig olie verversen heeft vele voordelen voor u:

Hogere rijprestaties: het verversen van de olie zorgt ervoor dat de motor beter zijn werk kan doen.

Minder brandstofverbruik: met goed smeersel is de motor krachtiger.

Duurzaam: door de olie vers te houden en het filter regelmatig te vervangen gaat uw auto langer mee.

Minder motorgeluid: een gesmeerde motor betekent minder geluid.

AFSPRAAK MAKEN

Carteam Autoservice de Peel
Auto onderhoud

Waarom Carteam Autoservice de Peel?

Bij Carteam Autoservice de Peel staat een gedreven team klaar om uw auto tegen een scherpe en eerlijke prijs te onderhouden. Carteam Autoservice de Peel is dé specialist voor het onderhoud aan uw auto. Twijfelt u over wat er mis is met uw bolide? Geen probleem! Wij geven een helder advies.

Heeft u het nodig om mobiel te blijven tijdens uw onderhoud? Dan hebben wij vervangend vervoer op maat. 

Is vervanging van onderdelen op uw auto nodig? Dan gebruiken wij alleen A-kwaliteit materiaal.

CONTACT OPNEMEN