Werkplaats


Auto-onderhoud is misschien niet iets waar u graag aan denkt. Toch is goed en regelmatig onderhoud belangrijk voor uw auto; u voorkomt er onnodige reparaties mee.

Naast regelmatig onderhoud is het belangrijk dat het onderhoud door het juiste bedrijf word gepleegd! Autoservice De Peel is niet merkgebonden, u bent dus altijd welkom bij ons. Dit is alles tegen een scherp tarief.

Eveneens kunt u bij ons terecht voor reparaties. Bij duur uitvallende reparaties word er altijd eerst met de klant overlegt alvorens de reparatie word uitgevoerd.U komt dus nooit voor onaangename verassingen te staan. Onze zorg is de klant mobiel te houden tegen zeer schappelijke prijzen. Wij voeren onderandere grote en kleine beurten uit aan uw auto. Vanzelfsprekend is natuurlijk dat een grote beurt meer aandachtspunten heeft als een kleine beurt ,maar beiden zijn ze altijd nuttig.

Voor Algemene Periodieke Keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Zoals u waarschijnlijk wel weet is dit verplichte keuring in Europa, dit is ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Een afspraak maken met onze werkplaats
U kunt via een afspraak maken met onze werkplaats door te mailen naar: werkplaats@autoservicedepeel.nl.
Als u uw wensen kenbaar maakt of, indien van toepassing, het probleem omschrijft krijgt u van ons zo spoedig mogelijk een datum voor de eventuele reparatie of apk keuring.

APK keuring
Een APK keuring is een uitgebreide controle van alle punten van de auto die belangrijk zijn om veilig te kunnen rijden. Hierbij kunt u denken aan onder andere de remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting, carrosserie etc. Ook worden het voertuigbewijs en het voertuigindentificatienummer gecontroleerd.

Tenslotte wordt er gekeken naar aspecten die voor het milieu belangrijk zijn, zoals de uitlaatgassen. Hiervoor wordt een roetmeting (dieselauto’s) of viergasmeting (bezineauto’s) gedaan.

In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor diverse soorten onderhoud en reparaties. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor de APK keuring van uw auto of bedrijfswagen.

Chiptuning
Autoservice de Peel verzorgt naar APK's, onderhoud en reparaties ook chiptuningen voor uw auto. Zo zijn wij partner van Dyno chiptuning files en ATM chiptuning. Een nóg completere rijervaring regelt u ook bij Autoservice de Peel!

apk